Кои сме ние?

Ние сме неколцина ентусиасти, любители на българската литература от екипа на медийния портал Еврочикаго. Какво да Ви кажем за нас? Харесваме да четем и пишем български разкази и стихове. Нали знаете – като прочетете нещо интересно, смешно, страшно или тъжно, а бе като прочетете нещо наистина хубаво, което Ви оставя без дъх, внезапно Ви се приисква да го споделите с някого. Ако нямате това непреодолимо желание да прочетете на някого другиго току-що прочетеното от Вас, сигурно не си е струвало много да го четете. Според нас това е белег на истинското изкуство – способността да се разпространява от човек на човек, да живее собствен живот, независим от създателя си. Истински хубавите книжки са с изтъркани от прелистване страници и корици, без никаква прах по тях. Ние харесваме да четем такива книжки и още повече харесваме да ги споделяме с Вас.

Смятаме също така, че най-хубавите неща в живота са безплатни. Слънцето, водата, приятелството, любовта и благодарността не се купуват с пари и затова книжките, които ще намерите тук, също са безплатни.

Ако искате да бъдете част от нас, то заповядайте без да се смущавате. Може да ни изпратите интересна книжка за нашата книжарница, да направите дарение, да оставите коментар или да ни зарадвате с топлото българско „Благодаря“.

Ако се чудите каква ни е далаверата, то ето, че ни разкрихте. Ние качваме за Вас безплатни книжки от най-хубавите, а Вие ни благодарите. Така ние винаги сме на печалба.

Приятно четене и писане, и да Ви е слънчево и топло на душите.

Петър, Мариана, Андрей, Катя и Виктор